آشنایی با تنظیمات اینترنت مخابرات

آشنایی با تنظیمات اینترنت مخابرات

امروزه استفاده از دستگاه‌های کامپیوتری به دلیل خدمات ویژه‌ای که در اختیار کاربران قرار می‌دهند به صورت چشمگیری افزایش پیدا کرده است. برای آن که کاربران بتوانند از امکانات این دستگاه‌ها استفاده نمایند باید تنظیمات آن را به صورت اصولی انجام داده و با نحوه کارکرد آنها آشنایی داشته باشند. یکی از این دستگاه‌ها، مودم‌های Adsl هستند. کاربران این محصولات باید با نحوه راه‌اندازی این محصول و تنظیمات اینترنت مخابرات آشنا باشند.

فهرست مطالب

زیرا شرکت مخابرات از شرکت‌هایی است که بخش عمده خدمات اینترنتی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. با توجه به این مسئله در این مقاله بر آن شدیم تا تنظیمات لازم برای راه‌اندازی دستگاه‌های مودم TP link و Dlink را ارائه نمایید. این دو نوع مودم از سوی شرکت مخابرات به کاربران پیشنهاد شده و امروزه شاهد استفاده از آن در اکثر منازل، مراکز تجاری، شرکت‌ها و … هستیم. با ما همراه باشید و بر اساس راهنمای تنظیمات اینترنت این شرکت، مودم‌ها را راه‌اندازی کنید.

تنظیمات اینترنت مخابرات

آموزش تنظیم مودم ADSL اینترنت مخابرات

مودم‌های اینترنت مخابرات به دلیل سرویس‌هایی که به مشتریان ارائه می‌کنند جزو پرمصرف‌ترین مودم‌ها به شمار می‌آیند. این شرکت به مشتریان خود توصیه می‌کند تا از مودم‌های Dlink و TP link استفاده نمایند.

بر همین اساس نیز تقاضا برای آموزش تنظیمات اینترنت این دستگاه‌ها و آموزش نحوه دریافت رمز تنظیمات مودم مخابرات بسیار بالا است.

به منظور پاسخ‌گویی به نیاز این کاربران در این بخش به آموزش گام‌به‌گام تنظیم مودم Adsl اینترنت مخابرات پرداخته شده است. مراحل تنظیمات این اینترنت به شرح زیر می‌باشد:

اتصال کابل‌ها

در این مرحله باید کابل تلفن به مودم و کابل شبکه به کامپیوتر وصل شود. به این منظور باید تجهیزاتی مانند کابل تلفن، کابل LAN و Splitter را تهیه کنید. برای اتصال مودم به کامپیوتر از کابل شبکه استفاده کنید. البته این امر در مرحله اولیه تنظیمات لازم است و بعد از اتصال، در مراحل بعد می‌توانید از اتصال با وای فای نیز استفاده کنید.

 اینترنت مخابرات

در این بخش از تنظیمات اینترنت مخابرات باید آداپتور مودم را به برق وصل کرده و کابل تلفن را از مودم به اسپلیتر وصل نمایید. برای این کار می‌توانید یک سر اسپلیتر را به گوشی تلفن و سر دیگر آن را به پریز وصل کنید. البته از اسپلیتر زمانی استفاده می‌شود که به خط تلفن، گوشی تلفن وصل باشد. در غیر این صورت نیازی به استفاده از آن وجود نخواهد داشت.

تکمیل اطلاعات اتصال

در این مرحله باید برای تنظیمات مودم مخابرات، اطلاعات تکمیلی اتصال را از مخابرات دریافت کنید. این اطلاعات عبارت‌اند از: رمز عبور، نام کاربری، پارامترهای VCI و VPI. در این حالت می‌توانید با وارد کردن این رمزها به راحتی وارد شبکه شوید.

توجه داشته باشید که پارامترهای یاد شده معمولاً 35 و 0 هستند؛ اما برای اتصال بدون دردسر توصیه می‌شود از طریق پشتیبانی شرکت مخابرات عمل کرده و آنها را دریافت کنید.

تنظیمات مودم Adsl

حال که مراحل اتصال به خوبی سپری شدند نوبت به انجام تنظیمات می‌رسد. برای این کار باید سیستم روشن باشد.

مرورگر لپ تاپ یا کامپیوتر را باز کنید. حال باید آی پی پیش فرض مودم را در این بخش وارد نمایید. به این ترتیب صفحه‌ای با عنوان تنظیمات مودم باز خواهد شد. در صورتی که آی پی پیش فرض را نمی‌دانید می‌توانید به بخش زیر مودم نگاهی بیاندازید. معمولاً در این بخش، این آی پی نوشته می‌شود.

پس از وارد کردن آی پی، دکمه اینتر را فشار دهید. در این مرحله از تنظیمات اینترنت مخابرات، صفحه مورد نظر باز خواهد شد. رمز عبور و نام کاربری را وارد کنید و دکمه اینتر را فشار دهید. به این ترتیب وارد صفحه اصلی شده و بر اساس خواسته‌ها و نیاز خود، تنظیمات را انجام دهید.

تنظیمات مودم dlink برای اینترنت مخابرات

تنظیم مودم مخابرات

 

همانگونه که در بخش قبل نیز به آن اشاره شد یکی از برندهایی که شرکت مخابرات برای خرید مودم به مشتریان پیشنهاد می‌دهد، برند دی لینک است. این برند با توجه به نیاز کاربران، مودم‌های کارآمدی طراحی کرده و به بازار عرضه می‌کند. از این رو شما می‌توانید با خرید این مودم‌ها اتصال اینترنت مخابرات به آنها از سرعت مناسب و پهنای باند بالایی برخوردار باشید.

اما نکته‌ای که در مورد استفاده از این محصولات وجود دارد تنظیمات مودم dlink برای اینترنت مخابرات است. به دلیل مشکلاتی که کاربران در این بخش با آن روبرو هستند، در ادامه مقاله به بررسی این تنظیمات خواهیم پرداخت.

مراحل تنظیمات مودم Dlink برای اتصال اینترنت مخابرات

مراحل انجام این تنظیمات به شرح زیر است:
• مراحل اولیه تنظیمات این دستگاه همانگونه که در بخش‌های قبل توضیح داده شد طی می‌شود. به این صورت که کاربران مودم‌های دی لینک برای تنظیمات اینترنت مخابرات باید ابتدا کابل تلفن را به مودم و سپس کابل شبکه را به سیستم وصل کنند.

در این مرحله باید برای دریافت رمز تنظیمات مودم مخابرات اقدام کرده و اطلاعات اشتراک کاربر از شرکت مخابرات که ارائه کننده خدمات اینترنتی است دریافت شود. حال باید مرورگر سیستم را باز کرده و IP مودم را در آن وارد کنید. به این ترتیب وارد صفحه‌ای خواهید شد که اطلاعات اشتراک را از شما می‌خواهد. اطلاعات دریافت شده را وارد کرده و با فشار دادن دکمه اینتر وارد صفحه تنظیمات شوید.

نکته: تا به اینجای مراحل برای تمامی مودم‌ها یکسان است؛ اما برای تنظیمات مودم d link باید اقداماتی که در این بخش بیان می‌شوند را به درستی انجام دهید.

قدم اول

تنظیمات اینترنت مخابرات
در صفحه‌ای که باز می‌شود منویی از تنظیمات در اختیار شما قرار می‌گیرد. برای تنظیمات اتصال اینترنت باید از منوی ارائه شده در ستون سمت چپ، گزینه wizard را انتخاب نمایید. بر روی آن کلیک کنید و از نوار بالای صفحه نیز گزینه setup را انتخاب کنید. حال بر روی صفحه‌ای که باز می‌شود باید بر روی wizart setup کلیک کنید.

قدم دوم
در این مرحله، صفحه‌ای برای شما باز خواهد شد که شامل اطلاعاتی بوده و 5 مرحله در آن مشخص شده است. در این صفحه باید دکمه next را فشار داده و وارد صفحه دیگر شوید.

قدم سوم
در این حالت صفحه‌ای برای شما باز خواهد شد که در آن امکان تعریف نام کاربری، رمز عبور یا پسورد دلخواه برای مودم وجود دارد. در این مرحله از تنظیمات اینترنت مخابرات می‌توانید این رمزها را تغییر داده و دکمه next را فشار دهید و یا دکمه skip را فشار داده و رمزها را به صورت پیش فرض درآورید. در ضمن باید در این صفحه موقعیت جغرافیایی و یا شهر محل سکونت را نیز انتخاب کنید. سپس دکمه next را فشار دهید.

قدم چهارم
در صفحه جدید باید اطلاعات تکمیلی را وارد نمایید. گزینه Contry را بر روی کشور ایران تنظیم کنید. شرکت ارائه دهنده اینترنت را انتخاب نمایید تا تنظیمات vpi. vci انجام شود. گزینه protocol را بر روی pppoE تنظیم کرده و گزینه کانکشن تیپ را بر روی گزینه LLC قرار دهید.

قدم پنجم
در این مرحله باید در باکس پایینی، رمزهایی که در مرحله دریافت رمز تنظیمات مودم مخابرات دریافت کرده‌اید و یا رمز عبور و یا پسوردی که خودتان تعریف نموده‌اید را وارد نمایید.

قدم ششم

تغییر تنظیمات اینترنت مخابرات

بعد از تأیید این مرحله و فشار دادن دکمه NEXT وارد صفحه جدید می‌شوید. در این صفحه برای تنظیمات اینترنت مخابرات باید نام وایرلس را انتخاب کنید. در ضمن سطح امنیتی وایرلس را در بالاترین حد یعنی WPA2-PSK قرار دهید. در ضمن باید رمز عبور شبکه وایرلس که نباید بیشتر از 8 حرف باشد را تعیین کنید.

قدم هفتم
در این مرحله که آخرین مرحله نیز است باید اطلاعات وارد شده را بررسی کنید و در صورت نبود مشکل، دکمه APPLY را بزنید. حال باید مودم را یک بار خاموش و روشن کرده و از خدمات آن استفاده کنید.

مراحل تنظیمات مودم tp link برای اینترنت مخابرات

همانگونه که در بخش‌های قبل نیز گفته شد، مراحل اولیه تنظیمات در مورد دستگاه‌های دی لینک و تی پی لینک، یکسان است؛ اما برای تنظیمات مودم tp link برای اینترنت مخابرات باید مراحل زیر را ادامه دهید:

• در این مورد نیز باید برای دریافت رمز تنظیمات مودم مخابرات اقدام کرده و پس از دریافت آنها، این رمزها را در مرورگر وارد نمایید. به این ترتیب وارد صفحه تنظیمات خواهید شد.

• در این قسمت باید وارد Quick Star شده و دکمه next را فشار دهید.

• در این مرحله باید موقعیت جغرافیایی را مشخص کرده و آن را بر روی تهران، تنظیم کنید. با زدن دکمه next وارد صفحه جدید شوید.

• در این مرحله باید گزینه PPPOA/PPPoE را انتخاب کنید و دکمه NEXT را بزنید.

• در این مرحله از تنظیمات اینترنت مخابرات باید یوزر نیم و پسورد را وارد کرده و پارامترهای VPI را به صورت 0 و VCI را به صورت 33 وارد کنید. کانکشن تیپ را بر روی PPPoE LLC تنظیم کرده و دکمه NEXT را فشار دهید.

راهنمای تنظیم اینترنت شرکت مخابرات
• در بخش SSID (ssid چیست؟) نام وایرلس را مشخص کنید و در بخش authentication Type باید سطح امنیتی وایرلس را بر روی WPA2-PSK قرار دهید.

• در بخش pre shared key نیز باید رمز عبور وایرلس را مشخص کنید. این رمز نباید بیشتر از 8 حرف باشد. با زدن دکمه NEXT و خاموش روشن کردن دستگاه می‌توانید از آن استفاده نمایید.

 

به راهنمایی بیشتری نیاز دارید؟ :  تنظیمات مودم تی پی لینک مخابرات

 

اشکالات اینترنت Adsl

در برخی موارد ممکن است به دلیل عدم برخورداری از اطلاعات کافی در مورد تنظیمات مودم ارزان ADSL اینترنت مخابرات، اشکالاتی در تنظیمات به وجود آمده و اتصال به اینترنت به درستی انجام نشود. یکی از این ایرادات، ثابت نبودن چراغ LINK است. برای رفع آن باید از کارکرد صحیح خط تلفن، اتصالات فیزیکی دستگاه و پریز مطمئن شوید.

در ضمن بهتر است دستگاه را برای چند دقیقه خاموش کرده و دوباره روشن کنید. در صورت نیاز می‌توانید با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید.

توجه کنید که چراغ‌های روی مودم باید روشن باشند تا از صحت عملکرد دستگاه مطمئن باشید. در غیر این صورت با استفاده از خدمات پشتیبانی شرکت مخابرات می‌توانید مشکل را رفع کنید.
دریافت رمز تنظیمات مودم مخابرات

نتیجه‌گیری
تنظیمات اینترنت مخابرات و راه‌اندازی مودم‌ها از مشکلاتی است که اکثر کاربران با آن روبرو هستند. این در حالی است که با اطلاع دقیق از نحوه راه‌اندازی این دستگاه و مطالعه راهنمای تنظیمات مودم‌های دی لینک و تی پی لینک، این مشکل به راحتی برطرف می‌شود.

درباره‌ی alireza

همچنین ببینید

تفاوت سرعت اینترنت با کابل و وایرلس

کابل های اترنت اغلب جنبه نادیده گرفته شده یک شبکه خانگی هستند. بسیاری از مردم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *