داغ ترین ها :
معرفی تصویری 11سوکت از انواع سوکت کابل شبکه و بررسی هر کدام

معرفی تصویری 11سوکت از انواع سوکت کابل شبکه و بررسی هر کدام

فهرست مطالب

انواع سوکت ویژگی های ارتباطی قابل مشاهده برای کاربر را تعریف می کنند. سوکت های خانواده اینترنت دسترسی به پروتکل های انتقال TCP/IP را فراهم می کنند. خانواده اینترنت با مقدار AF_INET6 برای سوکت هایی که می توانند از طریق IPv6 و IPv4 ارتباط برقرار کنند، شناسایی می شود. مقدار AF_INET همچنین برای سازگاری منبع با برنامه های قدیمی و برای دسترسی «خام» به IPv4 پشتیبانی می شود. در این مقاله راف نت به معرفی و بررسی انواع سوکت کابل شبکه پرداختیم. تا انتها همراه ما باشید.

فهرست مطالب

 

 

کابل شبکه چیست؟

انواع مختلفی از کابل های شبکه وجود دارد. هر نوع کابل شبکه از انواع خاصی از سوکت‌ها برای اتصال به کابل شبکه دیگر یا کارت رابط شبکه استفاده می کند. برای اتصال دو کابل شبکه یا اتصال کابل شبکه به NIC، به سوکت های مناسب نیاز دارید. در بخش بعدی، برخی از رایج ترین و محبوب ترین سوکت های رسانه شبکه را مورد بحث قرار خواهیم داد.

کابل های شبکه می توانند بسیار گران باشند و طول های از پیش ساخته شده آنها همیشه به اندازه ای نیست که شما نیاز دارید. ساخت کابل‌های شبکه با یک جعبه کابل‌های شبکه دسته‌بندی 5e و کانکتورهای RJ-45 که به انتهای برش داده شده طول کابل دلخواه شما متصل می‌شوند، کار ساده ای است.

 

سوکت شبکه چیست؟

در اصطلاح شبکه های کامپیوتری، به هر دستگاه متصل به اینترنت یک آدرس پروتکل اینترنت (IP) اختصاص داده می شود. هر برنامه‌ای که روی چنین دستگاهی اجرا می‌شود، می‌تواند با یک جفت شماره مشابه که به آنها آدرس IP و شماره پورت گفته می‌شود، دسترسی پیدا کند. این جفت به عنوان سوکت شبکه شناخته می شود.

 

انواع سوکت کابل شبکه

سوکت های بشکه ای

از سوکت های بشکه ای برای اتصال دو کابل استفاده می شود. سوکت های بشکه ای، سوکت های مادگی در دو طرف هستند. آنها به شما اجازه می دهند طول یک کابل را افزایش دهید. اگر دو کابل کوچک دارید، می توانید با اتصال آنها از طریق سوکت بشکه، یک کابل بلند بسازید.

 

انواع سوکت کابل شبکه شامل سوکت های بشکه ای می شود.

 

سوکت های بشکه ای که برای اتصال کابل های STP یا UTP بکار نی روند، به عنوان اتصال دهنده یا کوپلر شبکه اترنت نیز شناخته می شوند. تصویر زیر اتصال دهنده یا کوپلر شبکه اترنت LAN را نشان می دهد.

 

سوکت های F

از انواع سوکت شبکه میتوان به سوکت Fها اشاره کرد. یک سوکت F برای اتصال کابل کواکسیال به دستگاه استفاده می شود. سوکت های F بیشتر برای نصب لوازم خانگی مانند تلویزیون ظرفشویی، اینترنت کابلی، دوربین مداربسته و… استفاده می شود که تصویر زیر سوکت های F را نشان می دهد.

 

سوکت های f بیشتر برای لوازن منزل مانند تلوزیون استفاده می شود.

 

سوکت های ترمیناتور

یکی دیگر از انواع سوکت کابل شبکه، سوکت ترمیناتور است. یک سوکت ترمیناتور برای پایان دادن به نقطه پایانی یک کابل کواکسیال استفاده می شود. تصویر زیر سوکت های ترمیناتور را نشان می دهد.

 

از انواع سوکت کابل شبکه میتوان به سوکت ترمیناتور اشاره کرد.

 

سوکت های نوع T

سوکت های نوع T نیز از انواع سوکت شبکه هستند. یک سوکت T یک نقطه اتصال روی کابل کواکسیال ایجاد می کند. نقطه اتصال برای اتصال یک دستگاه به کابل استفاده می شود. تصویر زیر سوکت های نوع T را نشان می دهد.

 

 

سوکت های RJ-11

سوکت های RJ-11 ظرفیت شش پین کوچک را دارند. با این حال، در بسیاری از موارد، تنها از دو یا چهار پین استفاده می شود. این سوکت ها دارای یک فلنج پلاستیکی کوچک در بالای سوکت برای اطمینان از اتصال ایمن هستند. تصویر زیر سوکت های RJ-11 را نشان می دهد.

 

 

سوکت های RJ-45

سوکت های RJ-45 شبیه سوکت های RJ-11 هستند، اما متفاوت هستند. 8 پین دارند. آنها همچنین از نظر اندازه بزرگتر از RJ-11 هستند. سوکت های RJ-45 بیشتر در شبکه های کامپیوتری استفاده می شوند. آنها با کابل های STP و UTP استفاده می شوند. تصویر زیر سوکت های RJ-45 را نشان می دهد.

 

انواع سوکت شبکه

 

سوکت های DB-9 (RS-232)

یک سوکت DB-9 یا RS-232 یک دستگاه را از طریق یک پورت سریال متصل می کند. دارای 9 پین این در هر دو سوکت نر و ماده موجود است. برای ارتباط سریال ناهمزمان استفاده می شود. طرف دیگر کابل را می توان به هر نوع سوکت محبوب وصل کرد. تصویر زیر سوکت های DB-9 را نشان می دهد. یکی از محبوب ترین کاربردهای سوکت DB-9، اتصال پورت سریال کامپیوتر با مودم خارجی است.

 

 

سوکت های سریال یونیورسال (USB)

سوکت های USB محبوب ترین سوکت ها هستند. آنها از 127 دستگاه در این سری پشتیبانی می کنند. همه کامپیوترهای مدرن دارای پورت USB هستند. اکثر دستگاه هایی که می توانید به سیستم متصل شوید دارای پورت USB هستند. برخی از نمونه‌هایی از دستگاه‌هایی که از پورت‌های USB پشتیبانی می‌کنند یا دارای پورت‌های USB هستند عبارتند از موس، چاپگر، کارت شبکه، دوربین‌های دیجیتال، صفحه کلید، اسکنر، تلفن همراه و درایوهای فلش.

 

 

سوکت های SC

سوکت های SC به عنوان سوکت های مشترک، سوکت های استاندارد یا سوکت های مربعی نیز شناخته می شوند. یک سوکت SC با فشار دادن سوکت به دستگاه پایانه به دستگاه پایانه متصل می شود و با کشیدن سوکت از دستگاه پایانه می توان آن را جدا کرد. تصویر زیر سوکت های SC را نشان می دهد.

سوکت های LC

این سوکت ها در بالا دارند، شبیه به سوکت RJ-45. یک سوکت LC با فشار دادن سوکت به داخل دستگاه پایانه به یک دستگاه پایانه متصل می شود و با فشار دادن زبانه روی سوکت و بیرون کشیدن آن از دستگاه پایانه می توان آن را جدا کرد. تصویر زیر سوکت های LC را نشان می دهد.

 

معرفی انواع سوکت کابل شبکه

 

سوکت های MTRJ

یک سوکت MTRJ با فشار دادن سوکت به دستگاه پایانه به دستگاه پایانه متصل می شود و با کشیدن سوکت از دستگاه پایانه می توان آن را جدا کرد. تصویر زیر سوکت های MTRJ را نشان می دهد.

 

 

سخن پایانی

در مقالات قبلی، آموزش سوکت زدن کابل شبکه بررسی شد و در این مقاله معرفی سوکت های پرکاربرد برای سوکت زدن کابل شبکه بر اساس استاندارد های T-568B و T-568A ارائه گردیده است. کاربران محترم به راحتی می‌توانند با مطالعه دقیق و بررسی نکات و مراحل ذکر شده در این مقاله، با استفاده از انواع سوکت کابل شبکه بر اساس نیاز خود عملیات سوکت زدن کابل شبکه را انجام داده و در صورت وجود هرگونه مشکل و سوال در مورد خرید کابل شبکه، خرید سوکت کابل شبکه و یا پشتیبانی با کارشناسان ما تماس حاصل نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات نویسنده